Ett annorlunda inlägg.

Ett annorlunda inlägg.

Det jag delar av mig på bloggen är den rosa sidan skulle man kunna säga. Jag nämner inte de mörka färgerna, inte så ofta och ingående i alla fall. Det kan hända att de halv-mörska färgerna skrivs lite snabbt om, men inte alls så ingående.

Så här ligger det till nu i alla fall; Jag håller på att packa ihop mitt liv i Piteå för att åka härifrån över sommaren. Det känns inte alls så roligt konstigt nog, jag har ju längtat efter sommarlovet sen i julas. När jag tänkt på sommaren förut har jag tänkt på Göteborg, Kullavik och kärlek. Nu blev det ju inte riktigt så. Därför känns det mest bara ensamt att åka hem. Som tur är har jag en finfin familj som väntar hemma i Övik och även några vänner som också ska vara där över sommaren, det känns bra!

Jag missade våren känns det som, plötsligt blev det bara sommarlov liksom. Våren i Norrbotten är ändå det bästa med att bo här. Det är ljust hela natten, hela studentområdet flyttar ut på gräsmattorna och alla är så festliga.

En annan sak är att jag haft så hiskeligt mycket att göra senaste tiden, sytt kläder inför tävligen på natten, gått i skolan på dagen, repat på kvällen och samtidigt haft examinationsvecka. Nu finns det inga måsten och jag har glömt bort hur man gör ingenting. Jag tycker inte om att göra ingenting. Rastlös antar jag.

Jag sätter upp några mål inför sommaren:
1. Ha roligt
2. Lära mig göra ingenting utan att bli rastlös
3. Vara spontan
4. Träna upp min kondition inför Herräng danslägret
5. Umgås mer med min lillebror
6. Sy en massa fina klänningar
7. Plocka bär, koka sylt, saft, frysa in
8. Göra somriga saker som man kan längta tillbaka till när det är 30 minusgrader och snö
9. Lära mig fota
10. Fundera över saker som jag inte orkat fundera över på senaste tiden

Det låter väl ganska bra ?


En bild som Ulrika tagit från den helgen jag sent kommer glömma.
Vi hade en liten spelning ute på gräsmattan.

0 thoughts on “Ett annorlunda inlägg.

  1. Jag älskar att du sätter upp ett mål som går ut på att vara spontan 😀 Kämpa på med livet!

  2. fin du är! åh fina mål också och fint inlägg. och jag delar med mig av endel mörkt i min blogg, men mest positivt i alla fall. i sommar måste vi ta en loppisrunda och en fika också, när du har tid! 🙂 ska skriva upp några mål jag med. det där lät som riktigt fina mål! kram

  3. jag hoppas att du får en fin sommar och att du inte behöver känna dig ensam. jag känner ungefär likadant just nu, och dessa gånger är det så fasligt jobbigt att hela ens familj befinner sig med 90-mils avstånd. Som tur är har jag hundar och jobb att sysselsätta mig med, jag vet inte ens om jag tar ledigt. Vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *