Heeej.

Heeej.

Oj, nu var det några dagar sen ni hörde från mig. Det har varit final i designtävlingen jag var med i, modevisning, fest och massor att göra. Jag gick själv modell för min dräkt och det var himlarns roligt. De andra designerna hade andra modeller så jag kände mig lite tokig som gick modell själv, men det är väl typiskt mig. Jag vann inte, gick inte till final eller tyvärr fast det gör som inget eftersom jag fått ut sååå mycket genom att bara vara med.
Jag har heller inte fotat så mycket, men här är några bilder iaf:


Backstage.


Smink.
Moderller.

Om man vill se modevisningen kan man streama den på stf:s hemsida här.

0 thoughts on “Heeej.

  1. åh, jag såg dig en snabb blinkning på rapports sena sändning i torsdags på svt när de gjorde ett kort reportage om tävlingen. de visade när alla dräkterna gick sista varvet, alla var så fina och tycker du är ashäftig som har varit med! kramar

  2. Jag klipper in samma kommentar här också:
    Hur kunde du inte gå vidare till final :O När jag var inne och kollade hade du hur många röster som helst! Absolut mer än t.ex. Västerbotten. Närke, Södermanland, Jämtland och Lappland hade iofs väldigt många röster, men det kändes som om du var i samma klass med några 100 röster per inlägg. Det känns väldigt lurt. Det skulle inte förvåna mig om dom läste upp fel landskap. Din var ju så otroligt söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *