Mina tatueringar.

Mina tatueringar.

Det är många av er som är nyfikna på mina tatueringar, så nu tänkte jag visa hur de ser ut på nära håll!
Jag har dragit upp kontrasten i bilderna så att de syns bättre, men färgerna är inte då rättvisa istället.
Mikrofonen och hjärtat är klassiska motiv som tatueraren ritat, så det finns fler i denna värld som har ungefär likadana. Den jag har på underarmen med notraden har jag ritat själv så det är inte ok att kopiera den / göra en likadan, inte ens litegrand!


Mitt oldscholhjärta som det står pappa i sitter nedanför armvecket. Kristallmikrofonen.


Och min egenkomponerade notrad.

Sen har jag en till nere på ryggen som aldrig syns, så den får inte vara med här heller!

Så, har ni frågor om tatueringar, ställ dem här och nu vettja. Jag kan svara på frågor om mina och lite där till. Min pojkvän tatuerar själv så han kan nog hjälpa mig svara på resten om det är något ni undrar mer 🙂

0 thoughts on “Mina tatueringar.

  1. Åh! Jag funderar på att tatuera mig, en textrad, strax ovan midjan under ena bröstet. Men, är det det värsta tänkbara stället att tatuera sig på om man har låg smärtgräns? Har även funderat på insidan av handleden, men har hört att det gör mycket ondare pga den tunna huden.

    Hur ont gör det egentligen?! 🙂

    mvh Eva

  2. finns det någon historia bakom din egenkomponerade notrad? den är verkligen urfin! Ja, dom andra också:)

  3. Jag är sugen på att tatuera mig och har tänkt mig en notrad till en viss låt. Vet du hur man kan få tag på det? Måste man gå till en musiklärare eller liknande så de kan rita upp?

  4. Gå till någon som kan skriva ner musik i noter eller leta efter noter på just den låten på bibblen eller något 🙂 Beror ju lite på vad det är för låt liksom! Fint 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *