Födelsedag, vernisage och fina människor.

Födelsedag, vernisage och fina människor.

Heeej fina läsare. Nu var det ett tag sedan vi hördes. Jag befinner mig som bekant i Göteborg. I helgen blev det blogg-tjejs-träff, av en slump. Så himla trevliga flickor. Igår fikade jag med Elin och sen var jag på kalas. Det blev några få, rätt dåliga bilder.


I torsdags flög vi flygplan.


Jag gillar Göteborg!


Viktor och William i fredags.


Felicia och Elin. Så himla mysiga flickor.På väg till Sofias födelsedagsfest. Det var underbart att få träffa mina fina öviks-flickor. Jag kunde inte pussa nog på Kristina.

Nu har jag en massa fina dagar kvar här i Göteborg, åker till härifrån förrän på fredag. Museiebesök, loppisar och fina människor står på schemat.

Puss

0 thoughts on “Födelsedag, vernisage och fina människor.

  1. jag & viktor har gått på samma skolor. och en del andra gemensamma nämnare. lustigt! fint med göteborg, jag åker hem (dit) imorgon.

  2. Åh låter underbart och jättefina bilder! Åker till Göteborg jag i morgon fniss!!! Fast lär mest befinna mig i Skene hos min kära pojk! <3

  3. Fina bilder! Kan inte du snälla snälla visa hur du gör luggen? Alltså den fina pinupknorren!? Hur lång bör luggen vara? Lockar du den? Är det svårt?

    Håller på att spara min korta lugg lång, och vill göra nåt snyggt och coolt med den… Och du är alltid så fin!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *