Earth Hour!!!

Earth Hour!!!

På lördag kl 20.30 händer det. Världens största klimatmanifestation kommer genomföras. Jag hoppas att alla tänker släcka ljuset, tv & dator under denna timma för att visa att du stöder klimatet och få upp ögonen på världens makthavare så att de gör något!

På lördag kl 20.30 kommer jag befinna mig i Göteborg, antingen henna hos Williams föräldrar eller på en födelsedagsfest. Jag kommer självklart proppsa på att släcka ner. Man kan ju göra massa roligt ändå, utan el.
T.ex Spela och sjunga tillsamman, spela kort eller något annat spel, leka charader, göra chokladbollar, ta en promenad för att kolla in hur många som släckt.
Här kan man anmäla sig till earth hour timmen och läsa mer!

Är ni med mig?
Vad kommer ni göra under denna timme?

0 thoughts on “Earth Hour!!!

  1. jag släckte! var hos min kompis som bor i haga(götet) och vi hade tänkt kolla ut över alla andra lägenheter och att det skulle vara helt mörkt, men så var det inte :(:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *