En tur.

En tur.


Igår bestämde vi oss för att äta frukost på stan. På med mössa och halsduk…


Och ut i snön.


Sen fika läänge, länge. Eller jag åt vegpasta, kanske inte räknas som fika!?

0 thoughts on “En tur.

  1. Hi Karoline, i've reade ur blog for a long time since i found ur blog in moderniteters!! i just wanna say i love ur photos, u made dessert and outfit really lovely!! u look so beautiful in short hair!

  2. yeah,im not understand swedish that i translate in english but in fact google translate really awful(haaha). im so happy if u start to write something in english(cant wait!), before that i just see how beautiful photos u took. Btw i saw u have much kind of camera, like diana lomo, polaroid sx 70…etc. Those camera r my favorite, may i ask which camera is recently u want to buy!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *