Tusen bilder på mig själv!

Tusen bilder på mig själv!

När mediastudenterna behöver modeller ställer jag jälvklart upp. Jag vet inte vad detta är för sorts arbete men de skulle inkludera ett instrument och en musiker iaf. Här är bilderna oredigerade, det ska bli spännande att se resultatet sen.

Just nu sitter jag hemma hos Carro och skriver på den där nedrans rapporten.. eller förlåt, just nu skriver jag på bloggen för det är mycket roligare. Jag längtar tills rapporter och skoluppgifterna är klara och jag får åka iväg till Göteborg och Stockholm för en paus! Jaja, bäst att jag jobbar på då.

Puss ♥

0 thoughts on “Tusen bilder på mig själv!

  1. Fina bilder, du passar väldigt bra i rött tycker jag. JOBBA PÅ NU SÅ DU BLIR KLAR NÅN GÅNG!

    Puss o kram från Mor!

  2. Hej! Du har en väldigt fin blogg! Jag läste artikeln med dig i tidningen "ECO Queen" förra året och blev inspirerad till att börja handla secondhand och köper nästan bara vintage numera. Dock köpte jag för en tid sedan två blommiga klänningar(50-tal) som inte passade mig i storleken (orkade inte pröva) och kom och tänka på dig.Om du är intresserad kan jag maila bilder på dem.

    Ha en bra dag och lycka till med arbetet!

    Filippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *