Dagen efter den stora dagen…

Dagen efter den stora dagen…


Jag ser lite ledsen ut på bilden men det var jag verkligen inte!


För jag skulle uppträda 🙂

Det gick bra fastän jag skakade av nervositet innan jag skulle gå upp på scenen i ett fullsatt Acustikum med massa folk och filmkameror. Jag gick tyvärr inte vidare men hade den roligaste kvällen på länge ändå. Jag fick fina resensioner i tidningen också 🙂

”Köksporriga ”Rulla in mig i smet” är en av mina solklara favoriter. Karoline Pettersson gör ett enkelt men charmigt nummer som lyfter till oanade höjder med fjäderlätt flöjtarrangemang i versen och offensivt trumdriv i refrängen, tyvärr går den inte ens till andra omgången.”

Det var rätt låt som vann, jag dör av skratt varje gång ja hör den. Jag ska fixa så att ni får höra lite från kvällen också sen. Här kan man se bilder och läsa om delfinalen!

0 thoughts on “Dagen efter den stora dagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *