Soliga dagar.

Soliga dagar.


Igår fick vårjackan och solglasögonen åka på för vädret var underbart.  Efter en secondhandrunda och fika på krokodil åkte vi hem till Lindie. Hon hade skottat balkongen och Moa hade bakat muffins. Där satt vi tills det blev för kallt och det var dax att gå in.

Igår kväll var vi på en fest med väldigt trevliga människor. Sen såg vi Elias & the wizz kids. Dom var riktigt bra och riktigt trevliga dom med. Efter att ha dansat till sjukt bra musik var det dax att ta genvägen genom skogen hem för att sova.

0 thoughts on “Soliga dagar.

  1. Håller med trocadero bilden så fin och den där kappan synd att knapparna bara försvinner, måste sy fast dem någon dag igen, så jag kan använda den underbart fina kappan för jag har likadan hihi och cupcakesen såg goda ut och din lördag verkar ha vart fin med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *