Skor.

Skor.


Jag har köpt ljusrosa vårskor på etsy som jag även tänkt ha som dansskor ibland. Tyvärr är de för stora så jag har två par sulor i dem just nu…
Vi får se, jag kanske säljer dem här på bloggen!?


bildkälla.

0 thoughts on “Skor.

  1. ÅH SÅ FINA! Dör lite. De skulle jag gärna vilja ha som vårskor om du skulle sälja dem förstås, fast de lär säkert inte passa mina fötter. Helt dunderfina skor.

  2. hej! de där skorna var jättesöta och underbara! Vilken storlek är det? och OM du inte vill ha dem och känner att du vill sälja, så är jag intresserad! (du har säkert någon som du känner som du hellre vill sälja till, men ja. )

  3. alltså. man kan ju dö för mindre. (som att bli trampad på av en elefant eller så) jag har ett par liknande svarta. Men rosa. Liksom, r o s a. Och då är jag inte ens särskilt rosa av mig. (säger jag och sitter i en rosa tröja)
    Åh.

  4. Hejdu!

    Jag funderar på att beställa jag med, vad har du för storlek i vanliga fall? Jag tänkte om de är väldigt stora i storlekarna eller så.

    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *