Spelningen på STUK.

Spelningen på STUK.

Igår hade jag en helt underbar dag, jag umgicks med underbara människor hela dagen och hade en superrolig spelning på kvällen. Jag älskar verkligen det jag gör och kan inte få nog. Att stå på en scen, sjunga låtar som det spritter i kroppen av, ha en underbar publik med flera hundra personer som dansar och skriker. TACK! Än en gång fick jag känna mig som en rockstjärna, både under och efter spelningen.  Detta kommer jag leva på länge!

(bilderna är tjuvade från STUK:s facebookssida, tyvärr hittade jag inget fotografnamn)
0 thoughts on “Spelningen på STUK.

  1. oooh karro vad fin du är i ny frisyr och allt! på bilderna ser du ut som en cool 90-talssångerska!
    puss på dig/trumtove från popkollo

  2. goder afton. sitter här och surfar på webben och kom på att det var ett bra tag sen man hörde något från dig. hur står allt till med lilla fröken fräken? fan klippt dig har du ju gjort. fy satan vad bra det blev. skitsnyggt. Har klippt mig jag med nu faktiskt. blev lite 50-tals stuk på det hela, lite rockabilly är ju aldrig fel så att säga 🙂 var hos en riktig gammal barbershop på första långgatan här hemma i storstan^^ det är som att komma in i ett 50-talsmuseum när man tittar in i frisörsalongen där. hur går det i skolan och så då? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *