I Aftonbladet.

I Aftonbladet.

Ja just, i fredags var jag med i ett reportage i aftonbladet. Idag när jag kom hem hittade ja ett paket med två tidningar i brevlådan. Jag hittar inte reportaget på hemsidan (värdelös på att söka) så istället bestämde jag mig för att ta en bild på det hela.. Det gick inte heller så bra, men här får ni se några bilder på hur det såg ut.
Tack för att jag fick vara med 🙂 Himla roligt!0 thoughts on “I Aftonbladet.

  1. Ville oxå läsa detta reportage så jag mailade aftonbladet om var man kunde hitta det på aftonbladets hemsida.
    Fick detta svar:
    Detta reportage var med i papperstidningen Aftonbladet den 12 februari-10, reportaget har ej varit med på webben!

    Vill du beställa tidningen kostar det 48 kr inkl porto, maila oss din adress om du vill göra en beställning!

  2. Vad roligt! Får man fråga hur stort/litet du bor? Jag börjar vänja mig vid tanken att leta en mindre bostad men har jättesårt för att se hu jag ska få plats med allt jag vill ha utan att det känns för trångt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *