Fredag.

Fredag.


Min onsdag och torsdag har jag spenderat vid symaskinen.


Massa scenkläder skulle sys.


Här är en puffig sak.


Min mamma fyllde år i onsdags så jag gav henne en puss där på väggen.


Efter långa dagar har detta varit drömmen – sängen.

Mina tangenter på datorn fungerar jättedåligt nu, så det är därför det fattas massa bokstäver i mina inlägg. Jag har inte blivit dålig på att stava, (du kan vara lugn mamma) det är enbart datorns fel!
Nu skulle jag egentligen till en filminspelining men eftersom det är 25 minus startar inte bilen så det blev inställt. Jag tänker trots kylan och gå ner till stan iaf. Ha en fin fredag mina kära!

0 thoughts on “Fredag.

  1. fyfan. Hatar att det ska vara så kallt igen! Vill ha vår nu och duuuuu kära du! Någon gång till våren eller sommaren när du befinner dig i Ö-vik kanske och jag med, fast det gör jag ju rätt ofta heheheheh, bor ju här så. MÅSTE vi ta en fika. Det vore ju bara så himla fint och strosa runt på second hand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *