Torsdag.

Torsdag.


Klänning, Secondhand. (Den är vit med rosa ränder men det syns inte)
Kofta & sor, H&M.

Hola. Nu på morgonen har jag suttit i telefonintervju, imorgon samma tid kommer en fotograf hit. Tyvärr kajag inte berätta mer om det nu men ni kommer snart få veta! Jag är en av de få som älskar all snö som kommit nu, det ser ut som ett sagoland här uppe 🙂
Nu ska jag öva, sen spela och sen föreläsning i sångmetodik.
Puss ♥

0 thoughts on “Torsdag.

  1. last time i turned my mp3 player on, i realized that i have been listening to the same kind of music (rock, metal, etc.) for years. i decided to make a change, so i deleted all the songs. i don't know what i will replace them with; like could it be pop, jazz, hiphop? I don't know. But the thing is you have been wearing the same thing(s) as well… And it's been a while since I started following this page. So, why not make a change too? 🙂 I think it would be nice… 🙂 Hejda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *