Söndagsfunderingar.

Söndagsfunderingar.


Åka skridskor på hala kängor.

Hörreni, jag behöver lite hjälp! Låtsats att ni ska gå ut en kväll och lyssna på mitt band som spelar covers. Vilka låtar vill ni dansa till?

(Självklart blir det massa Håkan Hellström… men mer då?)

0 thoughts on “Söndagsfunderingar.

 1. Hej babe
  Jag skulle säga
  Mando Diao kanske Gloria
  Någon hit med the smiths
  the kooks naive
  Babyshambles
  razorlight
  MGMT vore grymt också dom är ju dansanta
  Lilly Allen

 2. jag tycker mest om dansa-dansa-dansa genom nätterna till: you can't hurry love med the supremes, halo/walking on sunshine och gold digger med glee(!!), electric med the sweptaways, don't stop believin' med journey, massa parkenlåtar, always on my mind med joel alme, i want you back med jackson 5, on and on med friska viljor, tik tok med keisha, killer queen med queen och tonvis med håkan hellström såklart!

 3. Lady Gaga!! Helst Just dance kanske. Och Jag är en vampyr med Markus Krunegård! Jag tror att min bror såg dig och ditt band i Luleå förresten, han pluggar där och pratade om ett band som spelade massa Håkan Hellström;) 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *