Fredag.

Fredag.

Jag försöker plugga inför tentan på måndag men det går inte sådär jättebra. Ska snart få ÅKA BIL till affären och det blir dagens höjdpunkt, det är för kallt för att promenera och jag har verkligen ingen mat hemma. Inte nog med att det är närmare 30 minusgrader ute, det är snorkallt inne i min lägenhet också. Jag sov med massa kläder på inatt och det blir inte varmare. Jaja, det löser sig. Jag ska inte klaga, det finns dom som fryser mycker mer än jag.

Ikväll ska vi alla ta en paus från tentapluggandet och dricka en öl eller två, sen gå ner till stan.

0 thoughts on “Fredag.

  1. nämen, tänkte bara säga att jag hamnade här för bara ett litet tag sedan men jag ser redan att jag nog kommer måsta gilla din blogg. Jag menar, jag har likadan rosett, fast den rosa. Jag har haft samma läppstift som du hade i väskan på bilden under (men det försvann i en biosalong typiskt nog) och du är även norrlänning! Hurra!

  2. Du är helt otrolig karoline. Tala om en som kan vända allt negativt till det possitiva. Du imponerar på mig. Du är guld värd. Var rädd om dig. Trevlig helg. kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *