Känns ingen sorg för mig GÖTEBORG!

Känns ingen sorg för mig GÖTEBORG!

 

Imorgon åker jag till Göteborg för att fira nyår. Ska bli underbart att ftå träffa Kristina, William och Sofia. Nyårsaftonen kommer att spenderas på fester och sedan avslutningsvis på jazzhuset Svanen, tror det kommer bli magnifikt. Jag gillar inte nyårsaftonar sådär jättemycket egentligen, tycker att det känns överskattat. Men har man goda vänner, öl och dans omkring sig så blir det nog flott. Vad ska ni göra på nyår?

0 thoughts on “Känns ingen sorg för mig GÖTEBORG!

  1. Gillar ju inte heller nyårsaftnar så värst mycket, men det kan nog bli trevligt ändå med vänner å så som du sa. Men sen kommer du väl till mig i Sthlm?

    Vad har du förresten för fin blus/klänning på dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *