Dan före dopparedan.

Dan före dopparedan.


Blus, Secondhand. Krgae, gammal och glömd. Jeans, Saint&Mortals.

Igår lagade vi julmat och pyntade granen, väldigt mysigt. Jag tänker på alla som är ensamma på julen och som inte har pengar. Om jag kunde skulle ni alla få fira jul hemma hos mig! Jag älskar julen, mysstämningen, pyntet och budskapet. Stressen och överkonsumtionen hatar jag.

En annan sak som händer i dessa tider är att jag saknar min pappa mer än vanligt. Han älskade julen och var en riktig ”jul-nörd”. Det mesta julpyntet har han köpt eller pysslat ihop själv. Julkalendern följde han slaviskt och vi spelade även in den julen efter att han dog, för det ville han. Så, jag skänker en extra tanke till min fina pappa som inte finns här. Min högsta önskan är att jag skulle få träffa honom, bare en gång till…
Jag skänker även en tanke till er andra som mist någon, det är jobbigt i dessa tider.

 

 

0 thoughts on “Dan före dopparedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *