Tisdag.

Tisdag.

Hej på er. Här uppe i norr är det fullt upp, konserter hit och dit, låtsatsjulafton, snö och kyla i mängder. Ikväll ska jag spela trummor och saxofon på kåren. Vårt band heter Sven-Karros och det är en kurs som heter klassmusik vi ska redovisa. Man lär sig spela instrument som man inte kan och sen redovisar vi med en konsert. Helt galet roligt. Jag lever fortfarande på lördagens underbara spelning. Sjöng som en kratta men känner mig ändå som en rockstjärna 🙂


Bilden är från ungefär exakt ett år sedan. Klänningen är en omsydd vintagedröm och håret var långt och lockigt. Mycket har hänt verkligen. Bilden har duktiga Lania tagit.

0 thoughts on “Tisdag.

  1. Fina du! Finns det någon möjlighet att höra dig musicera, typ över nätet? Eftersom jag inte bor i närheten av norr…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *