3e december.

3e december.

Hej. Här kommer en liten uppdatering.
Jag repar för fullt inför en konsert som är ikväll, skriver samtidigt en inlämningsuppgift och planerar inför mina sånglektioner. Fullt upp med andra ord. Imorgon fyller jag år och ska ha kalas så jag bakade massa gosaker igår. Jag gillar att hitta på egna recept, eller ändra i de recept som jag har. Så om det blir gott så kan ni få recepten sen. Det blev pepparkaks cheescake, chokladsnittar, vinbärskaka och cupcakes med ingefära, kanel och apelsin.
Det känns som jag inte riktigt har tid att fylla år, men jag lyckades klämma in ett litet kalas-fika mellan fyra och sju.
Ha en fin dag!

0 thoughts on “3e december.

  1. Grattis på födelsedagen! Blir så imponerad att du hinner med allt och jag är övertygad om att det blir fantastiskt bra 🙂 Läser fortfarande din blogg så ofta jag kan, gärna flera gånger i veckan, och älskar det du skriver och står för. Fortsätt så! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *