Nä nu får ni f*n skärpa er!

Nä nu får ni f*n skärpa er!

Såg ni på nyheterna idag? Många svenska grisbönder behandlar sina grisar jättedåligt! Grisarna har svåra kroppsskador, har ingen halm att böka i, går runt i sin egen avföring och äter på varandra.
Jag blir så arg så jag kokar! Hur kan man behandla en levande varelse så?
Jag påminns iaf än en gång om varför jag är vegetarian och skippar julskinkan!!

0 thoughts on “Nä nu får ni f*n skärpa er!

  1. Jag satt och skrek på VD:n i min ensamhet, "ja men man måste ju tänka på att det är ännu värre i andra länder". Som att det gör det berättigat liksom… Jag är också glad att jag är vegetarian, de som inte slutar upp med att äta annat än kravmärkt griskött har fasiken ingen moral eller etik i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *