Till minne av Jard Strömgren.

Till minne av Jard Strömgren.

Detta är en inlägg till minne av min vän och f.d. klasskompis som tyvärr valde att inte finnas med oss längre. Än hur ledsen jag är över detta så hoppas jag att du har det bättre där du är nu. Du ska veta att vi är många som saknar dig och tänker på dig.

På torsdag åker jag hem till Övik för att gå på begravning. Det kommer bli en tung dag men som tur är kommer alla bästa vänner vara tillsammans. Det känns bra och fint.

0 thoughts on “Till minne av Jard Strömgren.

 1. Det gör så ont. Jag förstod inte riktigt när jag läste det. Jag kände honom inte. Men min syster gjorde litegrann. Det är så tragiskt när så unga människor dör.

 2. Uff, så leit! Jeg opplevde noe lignende for noen år siden, og det er veldig vondt. Håper du finner trøst i å være med vennene dine!

 3. fy vad tragiskt. jag vet hur det känns. men det är fint att dina bästa vänner kommer att finnas vid din sida. och vet du vad? de kommer inte bara finnas där fysiskt. kram.

 4. usch, så hemskt. jag hoppas du mår så pass bra som du kan göra just nu. & sen måste jag säga att den översta bilden var makalöst charmig. ser ut som en härlig grabb.

 5. Va tragiskt karoline. Jag är verkligen ledsen för det. Så ung kille. Det är läskigt att det här är en ung kille som man har sett förut. Det här är inte någon man läser om i tidningen. Igen jag är ledsen.

 6. Jard, kommer alltid vara älskad.
  Av mig
  Min natur
  Min konst

  Tack Jard, för allt du gav mig.
  Förlåt.. för att jag aldrig förstod dig.

  Men, du kommer alltid finnas hos mig <3

  Tack till dig som bloggade om detta. TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *