Onsdag.

Onsdag.

Idag fick jag agera mattefröken på praktiken. Många barn behövde hjälp och räckte upp handen. När jag kommer för att hjälpa en flicka som räckt upp handen länge tittar hon bekymrat på mig och säger ”Ska inte du ha tandställning?”

Jag kunde inte hålla mig för skratt och sedan fick jag förklara att jag nog skulle behöva det.

0 thoughts on “Onsdag.

  1. Hej! Satt och kollade lite i ditt arkiv! Såg en kille som heter Rasmus, det är möjligtvis inte så att han kommer från Simrishamn i Skåne? Tyckte jag kände igen honom!

  2. Hej Karoline! Jag vill börja med att tacka för en superfin blogg. Jag har lite frågor angående din utbildning. Jag är sugen på att läsa på musikhögskolan, men har lite svårt att välja bland inriktningarna. Vilken inriktning går du och finns den även i stockholm? Berätta gärna lite om antagningsproven du fick göra och vilka kunskaper som är bra att ha innan man söker. Tack! Kramar/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *