Sent en måndagkväll.

Sent en måndagkväll.


Kofta och skor från H&M.
Klänningen ärvde jag som barn och den hänger med än idag.

Jag har varit galet produktiv de senaste dagarna. Igår målade jag och Lina om min kökssoffa, sen klädde vi om den och gjorde den så fin, så fin. Idag har jag gjort mitt första fotojobb. Galet eftersom jag inte alls är bra på att fota. Men roligt var det och ni kanske får se en bild eller två sen. Nu är jag nyss hemkommen från Anton och Moa. Vi har haft målarkväll och jag har ritat två tavlor. Nöjd tjej!
Nu måste jag verkligen sova.
Godnatt ♥

0 thoughts on “Sent en måndagkväll.

  1. Gud vilken dunderfin vägg du har där! Jag har alltid velat fixa till en vägg sådär med en massa tavelramar, det är verkligen hur fint som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *