Dagarna som gått.

Dagarna som gått.

Jag befinner mig hemma hos min mamma i Örnsköldsvik för tillfället. När man går på högskola får man ingethöstlov, men jag tog mig ett litet ändå. Jag och William tog bussen hit i lördags. Fy så trött jag var efter konserten, tre timmars sömn och promenaden till busstationen kl sju på morgonen, men det var det värt. Vi stannade till i Umeå på vägen ner för att gå på stan och fika. Nu har William åkt tillbaka till skolan för han har vernisage imorgon, jag stannar hemma tills torsdag. Här är några bilder från dagarna som gått:


Kinderägg.


Skoprovning i Umeå. Jag blev förälskad i de undre men köpte dem inte.

Nu ska jag återgå till mina skoluppgifter. Det är svårt, tråkigt och jag är korkad. Sen ska jag och min mor till stan för att köpa födelsedagspresent till min lillebror som fyller 20 på lördag.

0 thoughts on “Dagarna som gått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *