Konsert imorgon.

Konsert imorgon.

Shit, jag är väldigt hängig idag så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila. Imorgon har jag spelning på Kåren och 4st i bandet är sjuka. Skit också, men vi SKA spela ändå!!! Håkan Hellström tribute 🙂
Idag ligger jag och äter i sängen så ni får lite gamla bilder.
Puss ♥

0 thoughts on “Konsert imorgon.

  1. nu har jag suttit och läst igenom din blogg och kollat på massa fina outfits och fina lägenhet. jag bara pyr av inspiration nu. vill göra massa saker och imorgon är det loppis inplanerat. gissa om jag är inspirerad nu 🙂 underbart. din blogg kommer jag nu följa slaviskt. tack. kramar

  2. Ja, Amiga ställer jag ut. Tyvärr är hon inte en sådan som trippar fram till applåderna, hon går olika beroende på dagsform. Ibland showar hon som bara den andra gånger är hon seg som tusan. Kompis är för stor och för kastrerad för att ställas ut.

    Jag bor i Uppsala, men kommer ursprungligen från Norrbotten. Kanske stöter vi på varandra in ringarna någon gång 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *