Oj en sån tisdag.

Oj en sån tisdag.


Kjol och benvärmare från H&M.
Skor och blus, Secondhand.

Idag knarrade det ordentligt under skorna när jag gick till skolan. Det är kallt ute men det gör inget eftersom jag har varma ullbenvärmare uppdragna ända till låren. Idag har jag gjort en massa saker… t.ex. har åkt med en stackars vän till akuten för hennes ögon fått en allvarlig infektion, köpt en kökssoffa för 20kr, börjar göra min första affisch till Lindies spelning (ni ska få se sen, jag är såå nöjd), haft en otroligt fnittrig sånglektion sittandes på golvet och lagat kantarellpasta.

Nu ska jag skynda mig att somna så jag kommer mig upp imorgon!
puss och godnatt ♥

0 thoughts on “Oj en sån tisdag.

  1. Hej där. Vilken fin blogg du har, och många fina kläder, för att inte tala om hemmet som man glimtar i bakgrunden.

    Jag har två chihuahuor, en stor och tjock som heter Kompis, och en liten, nätt och liten galen sak vid namn Amiga, de andra var "bara" gäster under en helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *