gångär tre

gångär tre


Denhär kjolen fick jag av min vän Sanna i somras för hon använde den aldrig. Den är tjock och tung i ullkappa-material nästan men jag älskar den! Lång och mycket vidd i kjolen.

Hörreni, jag behöver er hjälp! På fredag ska jag på en avskedsfest för en kille som flyttar till Tyskland och temat är ”tyskfest”. Som många säkert redan vet är jag galen i maskerader och att klä ut mig men denna gång behöver jag er hjälp! Vad tusan ska jag klä ut mig till? Något tyskt alltså :S

P.S Jag håller på att svara på alla frågor jag fått per mail och i kommentarsfältet nu så de dyker säkert upp senare.

0 thoughts on “gångär tre

  1. Jättefint! man kan ju alltid klä ut sig till…. någon i familjen von trapp? eller kanske… en bit av muren? nej vad hemskt…. kanske…. något med läderhosen? jag var nog inte så bra på det här. 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *