Ni har ordet.

Ni har ordet.

Jag kommer befinna mig ute på landet där det varken finns internet eller mobilnät hela helgen så nu får ni skriva istället tänkte jag. Ni har ordet, ordet är fritt!

Här kommer några exempel:

* Ställ frågor så svarar jag på dem på måndag.
* Berätta vilka ni är som läser, det skulle jag älska.
* Skriv på om något ni tycker är viktigt som ni vill att jag ska ta upp här.
* Berätta vad ni tycker om med i bloggen och jag ni inte gillar. Vad ni saknar och vad som är överflödigt.

Så ha en trevlig helg mina fina läsare. Jag tycker om er!

0 thoughts on “Ni har ordet.

 1. ha en trevlig helg du med! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. och jag vet inte vad jag ska fråga.. skriv om din pojkvän! hur ni träffades, vem han är, hur han är, vad ni brukar hitta på osv! 🙂

 2. Vacker bild! Ha så kul ute på landet, mysigt att åka ut på landet! 🙂

  Jag gillar allt med din blogg!

  Hur träffades du och din pojkvän?
  När började du intressera dig för secondhand?
  Hur många somrar har du jobbat på din sko?
  Vilken är din favoritmusik?

  Och du skulle gärna få lägga upp recept i bloggen eller så ibland. Och jag älskar när du lägger upp dagens klädsel.

  Ha en underbar helg nu. KRAM!

 3. Hej! Jag heter Lisa, bor på Österlen, är 17 år och älskar att sy, pyssla, måla, sticka, baka och spela klarinett. Jag läste om díg i Eco Queen och började läsa din blogg. Jag gillade den och nu läser jag flera gånger i veckan:)Tycker att innehållet passar mig perfekt eftersom du skriver om nästan alla mina intressen. Det är extra kul när du skriver om loppis och att sy, sen är det ju alltid kul när du lägger upp många fina bilder..!
  Har några frågor till dig:
  Hur lång är du?
  Hur ser din familj ut (syskon osv)?
  Vad brukar du laga för mat?
  Vad gör din pojkvän(utbildar sig, jobbar..)?
  Hur kom det sig att du hamnade just där du är idag och gör det du gör?

  Oj nu blev det väldigt lågt, hoppas det inte gör något. Din blogg är väldigt fin och du verkar jättegullig, keep up the good work!:)

 4. Jag är en tjej som är född när hösten är som bäst, nämligen i oktober. Jag är det tredje barnet i min familj och jag bor i ett gult hus med grön dörr på en krokig väg. Min högsta dröm för tillfället är att få träffa Johnny Depp, att det blir fred i världen och att beyondretro fanns i Norrköping, där jag bor. Jag har som tradition att nästan varje lördag gå till min favorit second-hand affär vid namn "Hela Människan" och jag får nästan alltid med mig något hem. Jag tycker så himla mycket om din blogg, för jag tycker den är så himla personlig! En grej jag skulle tycka var kul om du gjorde, är att du visar upp dina 10 favorit klänningar som finns i din gardrob. Det skulle vara så himla kul att se!
  puss på näsan!

 5. Vilka är dina stilförebilder?
  Vad skulle du aldrig ha på dig?
  Vilket plagg är ditt bästa köp?

  Jag heter Marie och bor i Arvika. Jag började läsa din blogg sen du var med i Eco Queen. (rip) Jag är också intresserad av second hand och vintage och tycker om din stil väldigt mycket. Take care! ^_^

 6. Hei! Jeg heter Ida, er 20 år og kommer fra Norge. Om 2 dager flytter jeg til England. Der skal jeg bo i 3 år og studere musikk. Min lidenskap er sang, piano, og musikk generellt.

  Jeg leser bloggen din fordi bildene dine inspirer meg og fordi du er søt helt enkelt! 🙂

  OK, et par spørsmål:
  – Hvilke sangere inspirerer deg?
  – Hva er ditt beste råd til andre sangere?
  🙂

 7. Hej!
  Cissy här. Jag läser din blogg varje dag eftersom jag inspireras av dina kläder. Jag undrar om du skulle kunna lägga upp lite sömnadstips? Det kanske är otroligt svårt att förklara i text och bild på bloggen men jag som inte ens kan trä tråden i en symaskin är otroligt nyfiken!
  Kram

 8. Jag heter Evelina och är femton år, men jag önskar att jag var någon annan. Jag tycker att Håkan Hellström är den finaste mannen i världen och önskar att någon pojke ska älska mig en dag. Jag bor i en stad jag inte vill bo i. Om inte jag hade världens finaste föräldrar och världens bästa bror här, skulle jag fly härifrån.

  Om din blogg då, jag har följt den ett tag. För att du är söt och verkar så härlig. Och så gillar jag din stil. Jag tycker du är grym!

 9. Om du fick vara "miljöpolitik-president" vad skulle du vilja förändra och vilka frågor skulle du vilja driva? Du verkar vara så medveten och intresserad.
  Fin blgog annars! Gillar mest bilder på kläder

 10. Jag gillar din blogg för att du står för det du står för. Du står för miljö och kan ändå driva en modeblogg. hur är dina tankar kring det du gör?

 11. Hej Karoline. =) Jag heter Miranda och är 16 år. Jag bor i Göteborg och Hjo, har precis börjat på Rytmus gymnasium i Göteborg. Mitt främsta intresse är musik, så det är jätteroligt att läsa i din blogg eftersom du själv håller på med musik! =) Din stil är så fin, och jag inspireras verkligen av och beundrar dig, och du verkar vara en sån härlig tjej. =) Jag tycker oxå om kläder, och second hand, och har på senaste tiden känt att jag mycket hellre vill köpa second hand, just av anledningen att värna om miljön lite mer, och inte bara köpa nytt som jag gjort innan.

  Hur tänker du med sådant? Köper du second hand för miljöns skull? 🙂

  Din blogg är superfin! Ha det så bra!

 12. hur gjorde du för att din blogg skulle bli känd? hur många läsare har du haft som mest? varför bloggar du inte varje dag? jag vill bara ha mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *