Dokumentation av min helg:

Dokumentation av min helg:

I fredags när jag kom hem från skolan kände jag mig sugen på att fotografera lite… Var ju ett tag sedan jag gjorde det så här får ni en hel drös med bilder.Jag var hemma för migsjälv i fredags iklädd omsydd H&Mkjol.Såhär ser det ut i mitt vardagsrum nu för tiden.Köket.


Min fina hattask jag köpte i sthlm i somras.


I fredagsnatt gjorde vi något jag aldrig gjort förut. Nämligen palla äpplen. Vi tog bara några få från varje träd men det fanns många träd! Nu blir det äppelpaj, saft, mos, sylt m.m.


Blåbär, äppel och kanelpaj.


Muffinsfyllning.


Jag bakade bröd samtidigt.

Ja, vilken ”tantdag” jag hade igår. Sprang runt i hårrullar och bakade hela dagen. Underbart.
Sen var det kräftskiva men de bilderna får bli ett annat inlägg!

0 thoughts on “Dokumentation av min helg:

  1. Den där hattasken var det finaste någonsin! Jag älskar hattaskar och fina boxar och det där är askarnas ask kan jag lova! Snälla berätta lite mer exakt var du hittade den! Sedan måste jag även skriva att myllret av fotoramar på väggen var väldigt fint – är det möjligtvis från IKEA? Har nämligen sett något sådant där… som en film eller platta med en massa ramar.. tjusigt är det hur som helst. Och så köket med alla underbara plåtburkar – får man ha det så fint hemma egentligen? Och tjusig är även DU! 50-talig och fin ända in på underkläderna. Kram

  2. Palla äpplen är det bästa som finns. Jag brukar palla ett par när jag går hem från min kompis, hennes grannar har gigantiska äppelträd så de kommer aldrig märka något. 🙂

  3. Åh så vackert du har i din lägenhet! Du har så vackra saker! Och ditt vardagsrum såg mysigt ut. Jag skulle också palla äpplen om jag inte hade ett äppelträd. Plåtburkar är fint, dina var jättefina och hattasken var gudomlig, ditt porslin var även vackert!

    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *