Way Out West.

Way Out West.

Nu har jag festivalat i slottskogen i tre dagar. Igår regnade det som tusan och jag var genomblöt från topp till tå, men vad gör det när superbra band spelar!? Jag har sett Hello Saferide, Joel Alme, Beirut, Band of Horses, Antony and the Johnsons, Glasvegas, Vampire weekend, Wolfmother och Lily Allen bland annat. Vi hade planerat att dansa till Ladyhawke hela natten men även fast vi ställde oss i kön ca 3 timmar innan kom vi inte in.


Jag, Johanna och Kristina tog tåget från Stockholm.


När vi kom fram gick vi till kontiki.Sen såg jag Joel Alme en sväng. Helt själv för det var för lång kö att komma in utan fotoarmband, men det var trevligt ändå. Bra ljud och sådär lagom mycket folk.


Dagen därpå var det dax att se Beirut tillsammans med Johanna, Sofia och Kristina.


William och Kristina.


Beirut.
Band of Horses var fantastiska. Gåshud, dans och solsken.


Kristina.

Vi såg även lite Röyksopp och senare Glasvegas. Glasvegas tyckte jag väl var sådär om jag ska vara ärlig. Det lät och och så men som Johanna sa "det ser ut som ett högstadieband som har sin första spelning och tycker att desjälva är råcoola". Men när Daddys gone och Geraldine spelades var dom ändå bäst i världen.  

Och det var allt för nu, fler bilder kommer senare. Puss ♥

(I spend my weekend in Göteborg at the Way out West festival. I saw Hello Saferide, Joel Alme, Beirut, Band of Horses, Antony and the Johnsons, Glasvegas, Vampire weekend, Wolfmother and Lily Allen. Greate bands and greate friends. Yeasterday I raind a lot but it was funny anyway. xoxo.)

0 thoughts on “Way Out West.

  1. Hej och välkomen till "Newskate" som är en nystartad blogg om skate,
    snowboard och sköna kläder. Kanske är detta bloggen för just DIG, och därför tycker vi att du ska ta en titt in i vårat liv som
    "annorlunda tonåring". Välkommen!
    Mathea & Joëlle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *