Williamdagen.

Williamdagen.

Igår hade jag planerat att ha picknick och åka och bada men det regnade så himla mycket så mina planer gick i krasch..
Vi råkade hamna här istället på en tokig restaurang som jag inte minns namnet på.Thailändskt.


Födelsedagskillen.Det fanns en bäck där inne med kojfiskar.


Sen såg vi älskade Motoboy. S*TAN VAD BRA HAN VAR LIVE !


Vi satt på första parkett och det kändes som han spelade bara för oss.


0 thoughts on “Williamdagen.

  1. Jag tänkte att jag skulle försöka hitta din blogg, som jag antog att du hade, genom att söka upp det jag visste om dig (blogg, vintage, piteå). Om du nu undrar vad det är för galning som gör det, så var det jag och min kompis som satt bredvid er på konserten. Ville bara säga att det verkligen var trevligt prata med er och att du är jättefin. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *