Lördag.

Lördag.


Skinnjacka, vintage.
Klänning, SecondHand.
Skor, Moheda.

Nu är jag tröttare än tröttast. Nio dagar av dygnetruntjobb + utekväll + två dagars jobb på DinSko har gjort sitt. Sista natten på kollot satt jag och två ledare till uppe för att smyga iväg och spöka hos tjejerns. Vi var där tre gånger men dom blev inte alls rädda. Vi fick dock äta upp det sen. Dom hämtade kastrullock och trummor och sprang in i vårt hus och skrek en gång varannan timme fram till halv sex på morgonen. Galningar! Vi blev hömdlystna och väckte dem med en egenskriven punklåt halv åtta sen. Haha.

Nu ska jag fundera en stund på om jag orkar göra något med mina vänner ikväll eller inte..
Hörs sen.
Puss.

0 thoughts on “Lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *