Hemma igen.

Hemma igen.

Hej sötnosar. Nu är jag hemma igen efter ett underbart musik-kollo. För er som inte vet så jobbade jag som musiklärare där och det var det bästa jobb jag någonsin haft! Jag vet inte ens om jag ska försöka beskriva hela upplevelsen för jag vet att jag inte kommer lyckas. Men jag kan säga som så att det har varit FANTASTISKT UNDERBART och det känns som att jag fått vänner för livet dåde bland mina arbetskamrater och bland deltagarna. Det har varit grymt slitsamt och jag känner mig lite utbränd såhär i efterhand men mitt i allt så kände jag ingenting bara för att jag hade såå roligt hela tiden.
Här är några bilder:


Kareokekväll. Anneli, Ellen och Lisa-Mari. Helt underbara tjejer.


På tal om underbara tjejer, här är Ninia och Tove.Jag fick två tvinningsmåsystrar också. Klara och Fanny 🙂


Kicki som jag jobbade tillsammans med som musikhandledare.


Heeela gänget.


Vår yngsta deltagare, endast tolv år, sjöng solo och jag fick äran att kompa.


Klara och Fanny (mina nya småsystrar) gjorde "I will Always be your soldier". Jag grät.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *