Sommar sommar sommar.

Sommar sommar sommar.


YES! Nu är det sommar i Norrland igen (och inte höst som det känts som länge nu). Den första soliga dagen slog vi på hårt och åkte till min vän Anna-Karins stuga för att sola och bada i havet. Lite solning blev det, men absolut inget bad. Fy sjutton vad kallt. Den första bilden är från igår. Det var en riktig såndär sommarnatt och jag älskar´t.

Nu sitter jag här hemma på en lördagkväll och funderar på om jag verkligen inte ska följa med Hennie ut iaf. Fast jag orkar egentligen inte… Men det är ju så fint väder. Hmm!?

Föresten, nu har jag tagit mig i kragen och börjat översätta så att mina icke-Svenska läsare också förstår. Kanske.

Sorry for my bad English!

(The summer  is back in north Sweden again. The first sunny days we went to my friend Anna-Karin’s summerhouse to sunbathe and swim in the sea.. It was to cold to badhbud it was very nice anyway. The first picture is from yesterday. We stayd out whole night and it was warm. I love it!

Now I am wondering if I really should get together with Hennie or not.)

0 thoughts on “Sommar sommar sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *