Loppis Loppis Loppis !!!

Loppis Loppis Loppis !!!

Nu när William är här blir det mycket loppisletande. Igår var vi på saltmagasinet och sen åkte vi ut på snirkliga landsvägar och kom till ett underbart ställe. En bondgård / loppis med massa prylar och massa djur. Jag bekantade mig med några ankor för jag älskar ankor och har haft egna. Det fanns även kalvar, föl och hundar.

 
På saltmagasinet köpte vi dricka.
På mig har jag: Jacka från Forever21.
Väska som jag virkat och gjort själv för många år sedan.
Sjal och tröja, loppis.
Skor, DinSkos barnavdelning.


Älsklingar.


En liten gramofonspelare fick följa med hem.Och en liten, liten symaskin från Singer för 30kr.

0 thoughts on “Loppis Loppis Loppis !!!

  1. men vad läskigt att jag ser samma saker som dig överallt. den lp-spelaren finns en exakt lika på second hand i övik. såg den idag! hihi. men den saknade den lilla nålen som får musiken att spela.
    förresten är du väldigt söt, som vanligt.
    puss  2. Ankor är söta! Var hos min far på landet och hälsade på några stycken. Även vanliga kyckligar pipipipipip. Jag fick med mig en blå kavaj från farmor… så himla fin. Var faktiskt en sväng på loppis också. Hittade en söt liten flätad väska mm.
    Du inspirerar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *