Tisdag.

Tisdag.


Rosett, H&M.
Klänning, Omsydd från SecondHand.
Skor, mammas BjörnB
org.

Imorgon åker Kristina hem till Stockholm! 🙁 Så idag hade vi en loppisdag och åkte runt ute på landet. Vi gjorde en del fynd som ni får se senare. Det är så kallt här så jag måste ha vantar när jag cyklar till jobbet på morgonen… Och det är inte ens tidigt på morgonen då klockan är mellan nio och elva. Det känns som höst och det är deprimerande. Men men, min bror sa att det skulle bli varm på torsdag och det låter ju underbar då jag är ledig och det är sommarvågen i hamnen på kvällen. En till rolig sak är att idag ringde William och sa "Jag kommer till dig på fredag, bokade biljetter nu!" Han är galen och rolig. Jag är glad ♥

0 thoughts on “Tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *