Öviksnätter.

Öviksnätter.

Bild 2,3,4,6 och 7 har Kristina tagit.


Kristina och jag dansade till nittiotalshits och dansband i Övik.


Vi skulle ha picknick och grilla ute men det var så kallt så Kristinas vardagsrumsgolv blev ett ytterligt substitut. God mat och underbara vänner. Kan det bli bättre?


Mina älsklingar Ak och Hennie.


Jacka väst och väska, SenodHand.
Kjol, Monki.
Tröja, Weekday.
Skor, Moheda.


hehe.


Sötnosa.

Denhär helgen kommer jag tänka på ofta i vinter när jag sitter i Piteå med hemlängtan och det är kallt. Alla fyra tjejer var hemma och allt vi gjorde var roligt. Som alltid med er. I augusti flyttar jag in his Kristina i Sthlm i en månad och jag längtar redan nu! Sanna kommer också vara där och jag saknar henne så! Jag är så glad att Hennie och AnnaKarin också är hemma i Övik i sommar, jag vill umgås med er varje dag!

0 thoughts on “Öviksnätter.

  1. GOdkväll 😉

    Vill mest tipsa om min nya bloppis!
    JAg har just flyttstädat garderoben och hittade massa fint som jag ändå inte använder! Så nu finna det till salu för en billig penning 🙂

    Vore kul om du kikade in!!

    Har förresten läst reportaget om dig i Eqo queen tidningen, bäst!! MAssa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *