Onsdag.

Onsdag.


Solglasögon och byxdress, SecondHand.
Skor, Keds.
Magväska, Lindex.

Såhär såg jag ut igår. Det var en riktigt dålig dag! Vi åkte in till stan för en shoppingdag men jag kände på en gång att mina fötter inte skulle klara av detta. Så jag gick till apoteket för att köpa compede-plåster. När jag sitter och ska plåstra om mina stackars fötter läser jag på förpackningen att man inte får ha dem på infekterade sår. Fasiken tänkte jag. Men så var det en sköterna där så jag gjorde en undersökning och hon sa att jag hade infektioner i hela fötterna och varnade mig för blodförgiftning. Sen skickade hon mig till farbror doktorn. Så, jag spenderade större delen av dagen på akuten och var rädd för att jag hade blodförgiftning. Det hade jag inte som tur var. bara infektion. Nu äter jag starkt pencillin sen igår och det känns redan bättre. Nu förstår jag varför jag haft så himla ont.

0 thoughts on “Onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *