Liseberg.

Liseberg.


Bild: William.

Hej mina fina. Jag kan inte lägga upp några bilder idag efter som jag är hos Lindie. Kanske imorgon, men jag lovar inget. Bilden ovan har min kära William tagit på Peace&Love där han var pressfotogran för festivalinfo.se.

Idag har vi varit som galna ungar och lekt på Liseberg från öppning till stängning. Jag, Lindie, Carro och Malin alltså. Vi hyrde en barnvagn och de fick styra runt mig i eftersom mina fötter inte fungerar ännu efter festivalen. Det började med blåsor överallt (även under hälarna och trampdynorna) som sen ledde till infektioner. Sen gick jag runt med detta och fötterna pajjade. Men jag har åkt en massa karuseller ändå. Jag åkte Balder och det gör jag aldrig om igen. Fy sjutton vad läskigt. Imorgon är det shoppingdag på schemat. Och ja, Lindie har gjort ett riktigt schema med aktiviteter varje dag och klubbar på kvällarna.

0 thoughts on “Liseberg.

  1. hej vilka söta fötter du har vill gärna lära känan dig ..skulle slicka dina söta fötter hur mkt du vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *