Off to Peace & love.

Off to Peace & love.


Kläder, SecondHand.

THE KOOKS HAR STÄLLT IN SIN SPELNING PÅ PEACE &LOVE!!! Så nu tänker jag svära, fan! fan! fan! Det var ju mestadels för dem jag köpte biljett och åker dit imorgon. Jag är uppriktigt jätteledsen nu 🙁

Men jaja, finns inget jag kan göra åt det. Festivalryggsäcken är packad och imorgon börjar min färd ner till borlänge. Buss, tåg och tåg igen… Känns lite trist att åka själv, men jag har min ipod och får pappa på egen hand  helt enkelt.

0 thoughts on “Off to Peace & love.

  1. I feel you sooo much!!! jag ock min kompis började gråta när vi fick höra det! Ush det var den största anledningen varför vi ville åka dit:( aja…

  2. Hej Karoline! Hoppas du har det fantastiskt fint på Peace & Love. Bläddrade igenom senaste numret av ECOqueen idag, och såg att du var med. Så hemskt fina bilder (fint motiv!) och du sa så kloka saker. Jag beundrar dig, tjejen. Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *