Loppisfynd.

Loppisfynd.

De senaste dagarna har det blivit många loppisar. William och jag har samma intresse för gamla saker och tur är väl det. Här är några bilder på fina saker som komstade nästan ingenting. Jag älskar att bara åka ut på landet och åka förb en skylt "LOPPIS ÖPPET" Yesss! Så åker man in där. Idag hittade jag en finfin Gucciklocka och en lite dataklocka. Förra veckan en underbar klänning från femtiotalet, vit med blå prickar. Jag håller på att rusta upp den nu så ni får se den sen.
Puss ♥

 


Stig Lindergs "Berså" karott.


Ryska dockor får man aldrig förmånga av. Eller?


En kameraväska. Fin att ha som vanlig väska tänkte jag.


Lite suddig bild på en fin mini-resväska/beutybag.

0 thoughts on “Loppisfynd.

  1. Fina fynd! Och tack.

    Men jag ska på arvika också, men ta mitt nummer :0730877562 (ta bort kommentaren efteråt) hehe.

    Vore trevligt med en liten fika sådär!

    kram!

  2. josefine: Vilken av tatueringarna menar du? hjärtat eller den andra? Jag har nog glömt exakt vad de kostade tyvärr 🙁 Jag fick lite pojkväns-kompis-rabatt vet jag iaf. Sen är det olika hos olika tatuerare hur mycket de tar. Oftast tar de betalt efter hur lång tid den tar att göra. Kanske 1000kr timmen eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *