Hola.

Hola.

 

Tröja, Monki.
Kjol, SecondHand.
Skor, DinSko.

Hej hopp i lingonskogen. Jag har det fint här hemma i Övik. William är här och vi gör utflykter varje dag. Idag skulle egentligen jag och min kära vän Hennie ut och köpa tyg och besöka lantisloppisar, men hennes pojkvän ringde och väckte mig och bad mig säga till henne att jag inte kunde längre för han hade en överaskning. Så, sagt och gjort. Jag ringde och sa att vår bil var trasig och att vi fick ta det en annan dag. Istället tog han med henne upp på ett berg med champange, löjrom och fin musik. Han är fin han, det är de båda. Ikväll kommer de dock hit. Jag har köpt ekologiskt vin och ska baka ngt gott att mumsa på.

0 thoughts on “Hola.

  1. åh du har så fint hår speciellt hur du sätter upp luggen. hur gör du det? ibland har du som en liten "bulle"…
    hur göööööööör du männska?

  2. Svar: Det är lite svårt att förklara hur man gör dessa snurror i håret. Men jag kan göra ett försök iaf 🙂 Man tar lite hår och snurrar det runt fingrarna ända upp till huvudet. sen fäster jag det med hårnålar. det var väldigt pilligt i början men nu har jag gjort dem så länge så det går som smort nu 🙂 Man kan ha lite vax eller gelé i håret så är det lättare, speciellt om man har olika längder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *