Hemma i Övik.

Hemma i Övik.


Alla kläder är SecondHand.

Idag var jag på stan med min mor, då kom en så himla söt och fin tjej fram till mig och berättade att hon läste min blogg bl.a. Jag blev så paff och glad så jag glömde fråga vad du hette. Förlåt, men det var bara för jag blev så glad. Så snälla du skriv en kommentar och berätta vad du heter iaf. Och förlåt om jag verkade disträ.

Som sagt, nu är jag hemma i Övik hos mamma. Det är så skönt så ni anar inte. Jag ska jobba i helgen och kolla på studenter.

Och bara en sak till, jag fick ett presspass till Hultsfredsfestivalen idag. TACK bloggen 😉

0 thoughts on “Hemma i Övik.

  1. hej finkaroline!

    vi åker hem ikväll så jag är i övik torsdag till måndag. klart vi borde hitta på några festligheter! vad har du för planer?

    många kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *