Söndag.

Söndag.

Klockan är nu 12:49 och jag vaknade nyss. Hjälp! Nu måste jag packa, tvätta och städa för imorgon är jag i Luleå och på tisdag åker jag hem. Det är så svårt att packa inför en hel sommar och jag på  vet redan nu att jag kommer glömma något.

Jag har även en nyhet. Imorgon ska jag och Malin sjunga live i radio P4!!! Malin har skrivit en låt och skickat in till en tävling och jag ska sjunga lite med henne på den. Det är ca tio bidrag sen får man rösta via sms på den man tycker är bäst. Jag har inte hört de andra låtarna ännu men Malins låt är då väääldigt bra.
Det är alltid lite nervöst att spela live i radio. Det är tredje gången jag gör det nu. Hoppas det går bra.
Jag återkommer med sms-nummret ifall nån känner för att rösta på oss. Om man inte får in P4 Norrbotten så kan man lyssna på internet här kl 19 imorgon.

Puss ♥


Det är tur för mig att jag inte spelar kontrabas. Jag höll på ramla baklänges flera gånger.

0 thoughts on “Söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *