Lite sång.

Lite sång.

Jag fattar inte att jag göra detta, men jag har ju lovat. Här är lite film och musikklipp där ni får se hur det ser ut när vi har konsert.
Jag är inte alls nöjd med mina sånginsattser i dessa klipp men det var de enda jag hade att erbjuda. Jag sjunger som en kratta så titta inte om ni är känsliga. Hehe.

0 thoughts on “Lite sång.

 1. Vännen!

  Även om du själv inte är nöjd, måste jag säga att fy sjutton va du har utvecklats sen jag hörde dig senast! Klangen är ju totalförändrad. Jag tycker det låter grymt bra! Du jobbar verkligen bra där uppe i norr!!!

  Puss

 2. Nu har även mamma lyckats få ljud. Du är ju kanonbra "dotra mi". Jättekul att lyssna, har inte hört dig sjunga på evigheter. puss och kram!

 3. Väldigt modigt av dig måste jag säga och jag tycker att det lät fint!

  Kul att du gjorde det tycker jag, har alltid funderat över hur du sjunger när jag har kikat in här på bloggen och läst om musik och allt annat som din värld snurrar kring! Härligt det här får du allt göra om =) !

  Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *