Måndag.

Måndag.

Det var längesen traden och gräsmattorna blev gröna med idag är det grönare än någonsin. Jag tror aldrig våren kommit hit upp så tidigt som i år. Idag när jag vandrade i skogen hittade jag midsommarblomster som slagit ut… och det är ju flera veckor till midsommar. Konstigt. Vi brukar ju hoppas att de ska hinna slå ut bara några dagar innan. Jaja, nya tider nu. Och visst är det skönt, det är inte det, men jag tänker ändå att det är onaturligt. Snart kommer det inte finnas någon vinter kvar är jag rädd. Norrland kommer få en såndär slaskig och regning söder-sverige-vinter. Och det vill jag inte. Jaja, nu ska jag njuta av sommaren och värmen, för den gillar jag hur mycket som helst!


Bild från förra veckan, jag vilar mig i ett piano case 🙂

Jag har föresten klippt ihop ett litet klipp där jag sjunger till er. Men idag när jag lyssnade på det igen var det fruktansvärt. Jag vet inte om jag vågar lägga upp det. Varför har jag inte inspelat när jag sjunger bra tro?
Kanske att jag aldrig blir nöjd. Men men, jag ska grunna lite på det så får vi se.

0 thoughts on “Måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *