Strumpbyxor.

Strumpbyxor.


Chanel.


Karolines.

Idag har jag pysslat och sytt massa saker hela eftermiddagen. Bland annat gjorde jag dessa strumpbyxor. Jag köpte ett par svarta och ett par vita på lindex barnavdelning, sen sydde jag ihop dem. Ovan har vi resultatet. Ganska bra tycker jag!
Vad tycker ni?

ps. jag tycker de blev finare än dom som finns på lindex för dom är smuts-grå-beiga och inte vita.

0 thoughts on “Strumpbyxor.

  1. SÅ HIMLA FINT! och ungefär tusen gånger finare än de där som säljs på lindex för tillfället, eftersom framsidan är skitigtbajsbeige ungefär.

  2. Hej! Superfint verkligen. Jag har en liten fråga, när du syr i nylon använder du en speciell nål då eller bara kör du på? jag vill nämligen sy en söm där bak i mina men har inte riktigt vågat eftersom jag är rädd at tyget ska korva in sig i maskinen.

    tack på förhand hjärtliga hälsningar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *