L-fest.

L-fest.

På lördag ska vi ha 25-års fest för Lindie med L-tema. Alla ska klä ut sig till något på L.
Jag har funderat och funderat men inte kommit på något sådär jättebra. Jag som brukar vara så bra på detdär med utklädnad! Jag har klurat på om jag ska sno lite kläder av Lindie och klä ut mig till henne. Jag har även likadana glasögon. Men det känns inte jättekul. Kanske Lilla My? Eller vara Lustig? Lat? Lite-för-mycket? Leopard?
HJÄLP MIG SNÄLLA!!!!

0 thoughts on “L-fest.

  1. lång! Hehe, det hade jag velat klä ut mig till, fast det är nog ganska klurigt för både dig och mig! jag tycker nog att Lilla My och Lindie är de bästa idéerna..eller kanske en lampa? Oj det var redan skrivet i en kommentar. Lakrits, fast då borde man verkligen va helt kolsvart annars kanske det är lite trist. åh jag älskar maskerader!!

  2. Lindansös!? en Ladyboy? (haha) Lyx, Lucky Luuk, Lamm? lite galna idéer, men jag tycker Lilla My eller Lindansös!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *