Onsdag.

Onsdag.


William and moi på ngn tillställning.

Det är helt otroligt vilken bra festivalsommar vi har framför oss. Fantastiskt bra band var man än åker känns det som. Jag vill åka på mycket i sommar och har väldigt svårt att välja ut var det blir. Igår gjorde jag några tappra pepp-sms och skickade iväg till mina vänner om Pace&Love. SNÄLLA, vi åker! Vi har aldirg varit på den festivalen så det skulle vara spännande. Vilka festivaler och band sattsar ni på i sommar?

0 thoughts on “Onsdag.

  1. För mig blir det hultsfred om jag får ledigt från jobbet. Men jag tycker absolut du ska satsa på P&L, jag har varit på den festivalen tre gånger och det är super mysigt och härlig stämning där 🙂

  2. jag är lite smått frustrerad över min arbetssituation och vet inte alls vilka festivaler jag kommer att kunna åka på och när jag kommer att vara tvungen att arbeta. men i nuläget satsar jag på siesta, emmaboda och popaganda. sen får vi se hur det blir med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *